sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Blogi on avattu ja vauvantuoksuisia uutisia tiedossa

Kai sitä minäkin nyt siirryn tähän nykyaikaan ja alan kirjoitella kuulumisiamme tänne blogiosastolle. Josko tämä olisi hieman käytännöllisempää kuin tuo varsinaisten sivujen päivittäminen...

Paljon on tapahtunut sitten viimeisten päivitysten, päällimmäisenä toki B-pentueemme syntymä. Kira eli Kanibaru Vanilla Sky synnytti 29.12.2009 kaksi tyttöä ja yhden pojan, kaikki väriltään punavalkoisia. Ylpeästä isukista Hollywoodista eli Taqsim Signet Nimbinistäkin on nyt tarjolla jokunen kuva varsinaisten kotisivujemme puolella kohdassa "pentuja". Ikävä kyllä isukin mustavalkoista väriä ei pentuihin siirtynyt, mutta onneksi väri ei koiraa tee. :) Emo ja pennut voivat hyvin, pennut kasvavat huimaa vauhtia ja Kirasta sukeutui oikein huolehtiva mamma. Kaikille pennuille on nyt löytynyt omat rakastavat kotinsa, mutta mikäli sinulle ei ole sitä oikeaa rakastettavaa kippurahäntää löytynyt, niin vapaana olevia pentuja sekä vielä syntymättömiä yhdistelmiä löytyy Basenjikerhon kotisivujen pentuvälityksestä osoitteesta www.basenji.fi.














































Kuvissa nyt todella sekalainen lajitelma, ei tämä ollutkaan ihan niin helppoa kuin kuvittelin... Taitaa olla näissä tietoteknisissä taidoissa pahasti puutteita. :)

Kuitenkin, uroksen tunnistaa valkoisesta kokokauluksesta, kun toisella tytöllä on vain täplä niskassa ja toisella puolikauluri. Kuvat menevät aikajärjestyksessä, joten suurinpiirtein kuva per päivä on esillä.

Samalla tahdon toivottaa oikein ihanaa ja antoisaa kuluvaa vuotta 2010 ja kiittää kaikkia kasvatinomistajia ja ystäviä edesmenneestä vuodesta. :)