tiistai 19. tammikuuta 2010

Pennut kolme viikkoa ja kiinteän ruuan aloitus...

Pennut ovat ylittäneet kunnioitettavan kolmen viikon iän, jonka johdosta aloittelimme kiinteän ruuan syömisen harjoittelun. Alkuhan on aina hankalaa, mutta täytyy sanoa että nämä pikkuiset on oikeita luonnonlahjakkuuksia - kaikilta onnistui ihan oikeaoppinen ruokailu oppitunnin lopuksi. Myönnettäköön, että opettaminen on huomattavasti helpompaa vähän pienemmälle porukalle, eikä osa oppilaista ehdi kieriä lautasella... :) Vaikkakin yksi allaoleva kuva osoittaa, että pitihän sitä kermaviilin luistoa kuitenkin vähän päästä testaamaan... Ruokailukuvat ovat tämänpäiväisiä, muut ovat eiliseltä eli tasan kolmen viikon rajapyykin aikaan otettuja.


Ja ettei kaikkien kuvien tähtinä pääse nuo pikkuiset loistamaan, niin laitetaanpas kuva meidän äiteestä, jolla alkaa jo itselläänkin hieman leikkihammasta kolottaa. ;) Edempänä olevista kuvista näkyykin, että Kira on innolla mukana pentujenkin leikeissä, mikä on ihan mielettömän suloista katseltavaa.


Allaolevat kuvat ovat kaikki kolmen viikon ikäisistä naperoista. Yritys oli kova saada upeita hienoja poseerauksia, mutta pennut eivät olleet järin yhteistyökykyisiä ja silloin kun "ilmeet" olisivat olleet kohdillaan ja muutenkin kaikki ok, niin kamera päätti olla tarkentamatta... Mutta satoa yritelmistä kuitenkin alla, onneksi huono kuvaaja ei vaikuta pentujen söpöyteen. :)