tiistai 23. helmikuuta 2010

Silkki vailla sijoituskotia

Ascellan Bella Unica eli "Silkki"
etsii muuttuneet tilanteen vuoksi yhteistyökykyistä sijoituskotia uuden omistajansa toimesta. Sijoitusta tarjoava kasvattaja asuu Hämeenlinnassa, jonne Silkkikin muuttaa jonkin ajan kuluttua.
Silkki on syntynyt 29.12.2010 eli on nyt kahdeksan viikon ikäinen oikein reipas ja iloinen pikku prinsessa. Silkki asustelee tällä hetkellä kasvattajansa luona Hyvinkäällä, seuranaan vielä hetken aikaa sisaruksensa Vivi ja Topi sekä aikuiset basenjit Rico ja Ella sekä bretonivanhus Milo. Lisäksi katraaseen kuuluu kaksi maatiaiskissaa ja ensi kuussa vuoden täyttävä kaksijalkainen prinsessatyttö Nia. Niinpä Silkki on erittäin monipuolisesti sosiaalistunut jo kotioloissaan, ihmisiä on tullut nähtyä joka lähtöön runsaan vierasmäärän vuoksi. Silkki on jo oppinut sisäsiisteyden perusteet ja ulkoilee mielellään, pannan käyttöä on myös harjoiteltu. Kasvattaja jatkaa sosiaalistamista sekä muihin koiriin, ihmisiin, paikkoihin että autoiluun Silkin muuttoon saakka.

Silkin vanhemmat ovat Kira (Kanibaru Vanilla Sky) ja Hollywood (Taqsim Signet Nimbin), joista löydät lisätietoja kasvattajan kotisivuilta www.freewebs.com/ascellan.

Jos sinulla olisi tarjota Silkille yhteistyökykyinen ja rakastava koti, otathan yhteyttä Heidi Kortesaloon, kennel Perrada Unican, p. 040-7019559 tai heidi_k18@hotmail.com, Heidin blogi löytyy osoitteesta perradaunican.blogspot.com.
Silkkiä on mahdollista tulla katsomaan Hyvinkäälle vielä hetken aikaa kasvattajan luokse (yhteystiedot löytyvät blogin vasemmasta laidasta), jonka jälkeen hänet löytää Hämeenlinnasta.