lauantai 20. helmikuuta 2010

Pikkuisemme täyttävät maanantaina kahdeksan viikkoa ja alkavat yksitellen lennähdellä pesästä. Surullista ja haikeaa, mutta toisaalta on ihanaa päästä saattamaan uusia ihmisiä rodun ja upeiden rakkaiden basenjeidemme pariin. Vierailijoita on riittänyt melkein jokaiselle päivälle, joten ainakin pennut ovat saaneet runsaasti sosiialistamista erilaisiin ihmisiin. Kovemmillakin pakkasilla kakat tulee nopsasti ulos, vaikka kyllähän niitä vahinkoja tulee vielä riittävästi sisällekin, mutta alkeet ja ajatusta on opittu jo. 

Eläinlääkärilläkin olemme käyneet, josta kaikille tuli puhtaat paperit ja kovasti kehuja reippaudesta. Sirut on siis asennettu ja paperit postissa, eli virallisia rekkareita odotellessa. Alla sitten eiliset poseeraukset, saatiin vihdoista viimein vähän "hienompia" kuvia, elikäs Sanna-Maijalle tätäkin kautta suuret kiitokset avusta ja järjestelmäkameran lainaamisesta - on se vaan vaikeaa yrittää tuolla perinteisellä hitaalla digikameralla osua oikeaan aikaan siihen laukaisunappulalle....

Alla siis meidän prinssimme, Ascellan Bravo alias "Topi".
 
Seuraavaksi esittäytyy Ascellan Bella Unica alias "Silkki".
Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä esittäytyy Ascellan Belleza alias "Vivi", joka toivottavasti tulevaisuudessa kaiken mennessä hyvin on tulevan Ascellan pentueen ylpeä äiti. :)